www.drsankeva.com
ЕСТЕТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СНИМКИ

cert_small

КОНТАКТ
Тел.    066 / 800 140
Моб. 0889 / 436 613
Email: dr_sankeva@abv.bg

ВЕЛА СМУУТ

Веласмуут. VelaSmooth™ е единствения приет от Американската федерална агенция за контрол върху медикаментите (FDA) уред, който служи за намаляване на обиколките и видимия целулитДоказаните резултати се постигат чрез проникване на електо-оптичната синергия, така наречената elos светлина в мастната клетка. По този начин тя се разгражда и възстановява правилната си форма, нанасяйки корекции в проблемната фигура. Комбинацията от инфрачервена светлина и биполярна радиочестота нагрява кожата до нужното ниво и прониква в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните клетки.

Технологията е неинвазивна, но показва значителни резултати – намаляване на обема и наличието на мастни натрупвания по тялото.Освен разграждане на мазнините в клетките се наблюдава и вторичен ефект върху кожата - увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав и млад вид.Описаният светлинно-енергиен ефект се засилва от свойството на уреда да прави масажен и неинвазивен вакуум, който активизира циркулацията на лимфата в тялото и детоксикира третираните зони, до които не достига достатъчно кислород. Подобряване на изгледа на кожата се наблюдава още след първата процедура. Повърхността на третираната кожа става по-гладка и стегната.

Резултатите в намаляване на обиколките могат да се видят между първата и втората, а последователното намаляване на целулита обикновено се наблюдава след четвъртата процедура. Средното намаляване на обиколката след процедурите с VelaSmooth™ варира от 1.5 до 7.5 сантиметра. Процедурите са безопасни независимо от типа или тона на третираната кожа. Към момента няма налични оплаквания относно краткосрочни или дългосрочни негативни ефекти. Повечето хора се чувстват много комфортно по време на процедурите. Уредът позволява нагласа на нивото на светлина и вакуум според чувствителността и индивидуалната реакция на всеки човек. Обичайното усещане по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се чувства до няколко часа след процедурата.

След извършване на поредицата от процедури се препоръчва периодично но не така последователно третиране с цел задържане на постигнатите резултати. Както всички останали оперативни или неоперативни процедури, резултатите се очаква да останат постоянни или да се задържат максимално дълго ако се спазват добре балансиран начин на хранене и се извършват спортни занимания.


VelaSmooth™

Plants: image 1 0f 4 thumb


РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОЦЕДУРИ VELASMOOTH

Plants: image 1 0f 4 thumb