www.drsankeva.com
ЕСТЕТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СНИМКИ

cert_small

КОНТАКТ
Тел.    066 / 800 140
Моб. 0889 / 436 613
Email: dr_sankeva@abv.bg

МЕДИЦИНСКИ МИКРОНИЙДЪЛИНГ

Представям Ви най-новата процедура в кабинета - медицински микронийдълинг с Dermapen 4™ Microneedling Pen - максимални резултати с минимална травма!МЕДИЦИНСКИ МИКРОНИЙДЪЛИНГ

Dermapen 4™се плъзга по кожата, създавайки фини, вертикални фракционни канали много по-бързо от другите писалки с микроигли. Тези канали могат да пренасят до 80% повече терапевтични серуми. Проникването е по-дълбоко в сравнение с другите козметичните писалки за микронийдълинг - до 3 mm максимална дълбочина в кожата с автоматично калибриране на скоростта и дълбочината за намаляване на появата на белези.

Технологията Dermapen™ с усъвършенствани осцилиращи вертикални игли (AOVN) има значителни предимства пред дермалните ролери и фракционно лазерно лечение, поради минималното травмиране на кожата. Иглите пробиват кожата с движение нагоре и надолу, с повишена скорост, прецизност и безопасност, плъзгат се по кожата, създавайки повече канали за по-добри резултати, с по-малко болка.

Микронараняванията задействат естествен процес на възстановяване, увеличавайки производството на колаген и еластин и видимо подобрявайки широк спектър от кожни проблеми: стареене, белези, пигментации, стрии, разширени пори, акнеична кожа.

За оптимизиране на ефекта микронийдълингът се комбинира с локално приложение на клинично тествани терапевтични серуми, съобразен с процедурата химически пилинг, както и с PRP - обогатена с тромбоцити собствена плазма на пациента. Видим ефект има още след първата процедура, но за по-трайни резултати в повечето случаи е необходимо да се направят 3 - 4 процедури през 2 до 4 седмици.