www.drsankeva.com
ЕСТЕТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СНИМКИ

cert_small

КОНТАКТ
Тел.    066 / 800 140
Моб. 0889 / 436 613
Email: dr_sankeva@abv.bg

ФОТОЕПИЛАЦИЯ И ФОТОИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ

Фотоепилация, фотоподмладяване, фотоимпулсна терапия на акне, тъмни петна и разширени кръвоносни съдовеIPL апаратите действат на принципа на селективната фототермолиза. Тъканите притежават свойството да абсорбират светлина с определена дължина на вълната. Погълната от специални вещества „хромофори” /меланин, оксихемоглобин/, светлинната енергия се трансформира в топлинна и разрушава прицелните структури - избирателна фототермолиза. Здравите тъкани не се увреждат или се засягат минимално и бързо се възстановяват. При тези процеси в дермата се отделят растежни фактори, които стимулират клетките, отговорни за синтеза на нови колагенни и еластични влакна с резултат цялостно обновяване на кожата на ниво епидермис и дерма. Резултатите са намаляване на неравномерната пигментация, разширените кръвоносни съдове, фините бръчки, разширените пори, грапавостта и отпуснатостта на кожата, окосмяването. Терапевтичният резултат обикновено се постига постепенно в рамките на четири до осем процедури (в някои случаи при фотоепилация в зависимост от конституционалните особености и от хормоналния статус се налага да се направят повече процедури) с интервал между отделните третирания не по-малко от 3 и не повече от 5 седмици. При фотоподмладяването максималният ефект се наблюдава след период от 3 до 6 месеца след последната процедура и продължава не по-малко от две години, при условие че се води здравословен начин на живот и се използват фотозащитни продукти. В кабинета се работи с апарати PULSAR SILC и SYNERON ELOS.

PULSAR SILC - пето поколение система IPL апарати, който притежава най-големия апликатор за фотоепилация - 22 кв.см, позволяваващ големите участъци от тялото да се обработват по-бързо. PULSAR SILK разполага и с два малки апликатора 5 кв см – оранжев и червен, съответно за по-фини и светли и за по-тъмни и дебели косми, с които се работят малки зони и специален апликатор за съдови образувания.

Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 1 0f 4 thumb

SYNERON ELOS - унищожаването на косъма от корените става чрез прецизността на технологията Елос, която действа чрез комбинация от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия и е единствената по рода си технология, която доказано премахва по-светлия косъм, независимо от типа и тона на кожата.Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за обезкосмяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред, но квалифицираният дерматолог също може да промени интензитета и силата на третиране спрямо индивидуалната реакция на кожата. Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинна енергия elos открива нови хоризонти и при фотоподмладяването.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ:

Plants: image 1 0f 4 thumb


РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ ФОТОЕПИЛАЦИЯ:

Plants: image 1 0f 4 thumb